custom-header

Istoria unei lupte cu manipularea: Strategia de reeducare a parintilor

Istoria unei lupte cu manipularea: Strategia de reeducare a parintilor

Urmariti acesta emisiune: “Acasa la Oamenii Realitatii”, cu Alexandra Păcuraru şi George Grigoriu despre noua strategie de (re)EDUCARE a părinților publicată de Ministerul Educației Naționale.

Veti descoperi planuri semi-ascunse ale guvernului de promovare a unei alte atitudini fata de familie. Mai direct: parintii si copiii vor fi invatati ca notiunea de familie normala este depasita.
Datorita presiunilor facute de Coalitia pentru Familie, „Strategia Naţională pentru Educaţie Parentală” a fost retrasa, pentru moment. Insa, dupa urmatoarele precizari ale ministerului, avem de ce ne teme: ”
”Urmare a numeroaselor propuneri de îmbunătăţire primite de la postarea documentului în dezbatere publică, MEN a decis demararea procesului de analizare a recomandărilor primite, în cadrul grupului de lucru interinstituţional. Pe baza sugestiilor primite, până la acest moment, de către MEN, proiectul de „Strategie Naţională de Educaţie Parentală” va fi îmbunătăţit şi lansat în cea de-a doua dezbatere publică, cu toţi partenerii de dialog şi factorii implicaţi.”
Orice dezbatere publica este binevenita, dar, precum se stie, dezbaterile celor de la putere sunt mai mult decat formale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Facebook
Google+
http://www.ortosofia.ro/istoria-unei-lupte-cu-manipularea-strategia-de-reeducare-a-parintilor">