custom-header

Istoria unei lupte cu manipularea: falsificarea unui proiect divin

Istoria unei lupte cu manipularea: falsificarea unui proiect divin

DA,
In Domnul îmi voi pune nădejdea și voi urma căile Lui. Cel ce m-a zidit pe mine ca om, bărbat și femeie, trebuie sa-mi fie dreptar și voi asculta glasul Lui. Nu mă voi teme de nimeni, câtă vrem voi fi pe făgașul lui. ”Fericit bărbatul care n-a umblat în sfatul necredincioșilor”, spune Psalmistul, amintindu-ne cât de puternice sunt roadele conștiinței sănătoase.
Voi spune ”Da” la referendum pentru a rămâne în calea Domnului. Cine ești tu, fratele meu, să dorești falsificarea unui proiect divin? Merita oamenii politici să-ți pierzi rațiunea pentru ei, oricare ar fi aceștia? Și unii și alții se folosesc de acest referendum, într-un mod meschin. Unii pozează în protectori. Nu uita, inițiativa nu-i a lor. E a celor peste 3 milioane de semnatari ai inițiativei. Alții te îndeamnă, ipocrit și la fel de interesat, la boicot, dar nu-ti poți boicota viitorul și credința.
Daca e sa-mi întemeiez viața după învățătura creștina, ce voi face?
Bineînțeles, voi urma acele exemple morale pe care Biblia și Părinții Bisericii mi le pun la îndemâna.
Mergi la referendum și sfidează-i pe toți, arătând-le ca aici nu e teritoriul lor, ca sunt lucruri sacre pe care nu trebuie sa la mânjească. Aici nu e loc de dubiu, nu e Ba cal, ba șa. Nu e decât dreptul omului de a fi om, așa cum l-a lăsat Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Facebook
Google+
http://www.ortosofia.ro/istoria-unei-lupte-cu-manipularea-falsificarea-unui-proiect-divin">