custom-header

Istoria unei lupte cu manipularea: curatenia pe facebook

Istoria unei lupte cu manipularea: curatenia pe facebook

Curatenia de toamna a inceput! Nu va suparati, dar nu mai accept atacuri fara logica si bun simt impotriva Bisericii si a credintei. Prefer prieteni mai putini, dar mai buni!
Criteriul cel mai important tine de natura misiunii careia m-am dedicat. Nu poti condamna un preot pentru ca este consecvent cu credinta si misiunea sa. Bunaoara, cineva acuza un preot ca s-a exprimat despre cei care nu merg la referendum ca n-ar fi crestini ortodocsi si recomanda distribuirea masiva a acestei atitudini ca si cum preotul ar fi comis cine stie ce blasfemie. Ciudat! Ce-ar fi dorit domnul respectiv? Ar fi dorit ca preotul sa-si contrazica parerea. Pai, poti fi crestin ortodox adevarat si sa nu aperi randuiala lui Dumnezeu?
Vad multi oameni care publica pe paginile lor rugaciuni, icoane, semnul Sfintei Cruci si alte imagini cu continut religios, dar cand e cazul de a-si manifesta atitudinea intr-un caz concret, boicoteaza.
Asadar, cu riscul de a fi blamat, adaug: Cine nu este de acord cu invatatura ortodoxa, nu poate fi credincios ortodox adevarat, orice motive ar invoca!
Nu voi inlatura din lista decat pe aceia care au un tel programatic, fie in batjocura, fie in distribuirea de materiale gata fabricate de dusmani declarati ai credintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Facebook
Google+
http://www.ortosofia.ro/istoria-unei-lupte-cu-manipularea-curatenia-pe-facebook">