custom-header

Istoria unei lupte cu manipularea: boicot dincolo de sens

Istoria unei lupte cu manipularea: boicot dincolo de sens

Multi dintre utilizatorii Facebook sunt mandri, pe buna dreptate, de copiii lor. Le simtim bucuria din pozele pe care le afiseaza pe aceasta platforma. Le vedem, de multe ori, evolutia si ne bucuram impreuna cu parintii lor. Chipuri luminoase de copii, la varsta primaverii, ne fac zilele mai senine si ne dau speranta ca maine va fi ceva mai bine decat astazi.
Ma ingrijoareaza, insa, in unele cazuri, nonsalanta cu care anumiti parinti privesc perspectiva pe care societatea pare sa le-o ofere acestor copii. Sunt parinti care habar n-au care este sensul referendumului, dar invita la boicotarea lui. Privind, chiar si numai la urmatorul exemplu, ar trebui sa se gandeasca, cel putin de doua ori:
In unele tari, notinile de mama si tata incep a fi interzise in actele oficiale. Se impune sintagma ”parinte 1” si parinte 2”, ca – nu-i asa? – mama si tata trebuie scosi la pensie. (Primarul Parisului, Anne Hidalgo, a spus că vrea ca schimbarea formularelor care să conţină căsuţele “părinte 1” și “părinte 2″ să fie făcută cât mai rapid, în formularele prin care se solicita acte de stare civilă. De ce? Trebuie să ne gândim şi la cuplurile homosexuale – afirmă primarul.) – Sursa ProTV
Daca vrei sa nu devii parinte1 sau parinte2, mama si tata: mergi la vot! Spune DA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Facebook
Google+
http://www.ortosofia.ro/istoria-unei-lupte-cu-manipularea-boicot-dincolo-de-sens">